Så här beställer du
Vi har samlat den viktigaste informationen på ett ställe. Vill du ha mer information, tveka inte att kontakta oss via vårt formulär, per telefon eller mejl. I vår shop hittar du olika produkter med en kort produktbeskrivning samt relevant produktinformation för alla våra artiklar. Där hittar du också priserna för varje produkt utan tryckkostnad.  Välj vad du vill ha för produkt, vilken färg och vilken storlek och hur många av den storleken. Vill du ha fler fast i annan färg eller storlek fortsätt bara handla på samma sida där du gör dina nya val. Sedan väljer du var trycket ska sitta och vilket tryck det ska vara. Här har vi två alternativ antingen kan du ladda upp din logo/ tryckbild så det kommer med i samma order eller så kan man mejla den själv, då är det viktigt att ange ordernumret så det följer till rätt order. Du ser hela tiden din varukorg på högersida där du kan följa din order.

Beställer du brodyr så går det enbart att skicka en kostnads offert eftersom här tar man betalt per stygn. För specialdesignade produkter, brodyr eller specialpriser, ta gärna kontakt med oss.

När du känner dig nöjd med din beställning gå till kassan - läs igenom vad du beställt. Är det något du inte vill ha finns det en ångerknapp som lätt gör att du kan ta bort en vara. Sedan fortsätter du till leveransadress och kunduppgifter. Här kan man spara sina uppgifter då är det bra om du kommer ihåg dina inloggningsuppgifter eller kan man för varje gång man gör en beställning logga in som ”ny kund/gäst” och då får man fylla i alla uppgifter igen. Tryck på beställning och den mejladress du nu uppgett kommer det gå en orderbekräftelse till där du kan se vad du beställt. Är det något som känns oklart hör av dig till oss.

Inlämning av digitala filer
Om du beställer produkter med tryck av logotyp, text eller bild föredrar vi att ta emot filer i *.ai eller .eps filformat. Om detta inte är möjligt, ber vi dig att kontakta oss så vi kan komma överens som en lösning.

Färg och typsnitt
*För beställningar med endast text- vänligen ange typsnittet. Vänligen ange också den önskade tryckfärgen. Om du väljer en annan färg än standardfärgerna, ska du ange önskad PMS-färg, så kommer vi att försöka matcha den färgen så nära på som möjligt.