Ålder - Vi säljer inga varor till minderåriga (personer under 18 år). Då måste du ha målsmans tillstånd att beställa från textilmedtryck.se. Alla försök till bedrägeri polisanmäls.

Leveranser – Vi levererar i dagsläget endast inom Sverige. *Leveranstid och fraktkostnad tillkommer i kassan. Då varje order är unik kan vi aldrig garantera leveranstiden generellt för alla ordrar. De allra flesta ordrar skickas inom 5-10 arbetsdagar men du måste räkna med upp till tre veckors leveranstid för udda produkter eller tryck. Om det är viktigt med leverans inom en viss tid - skriv detta som en kommentar till din order. Vi försöker alltid att kontakta dig så fort som möjligt om leveranstiden blir längre än normalt.Vanligtvis sker våra leveranser som **paket, brev eller bud via Posten, DHL eller Schenker. Vi tar inget ansvar för olika logistikombuds leveranstider och/eller hantering. Kunden ansvarar själv för att ombud finns inom rimliga gränser för avhämtning av paket. Vi tillämpar fast fraktpris på 100 kr inklusive moms på alla produktorders under 1500 kr. Handlar du över 1500 kr så skickas det fraktfritt. Man kan även hämta sina varor kostnadsfritt hos oss i Kalmar. Företagspaket skickas endast till registrerade företagsadresser med genomförande beställning som företag och inte till privatpersoner. Vi förbehåller oss rätten att skicka leveransen som privatpaket om köpet är genomfört av privatperson även om personen har valt företagspaket som leveransalternativ. 

Startkostnad - För varje tryck du gör med ny uppladdad logga tillkommer det en startkostnad per färg på 250 kr exkl. moms

Betalningsalternativ – När du beställer från textilmedtryck.se kan du betala med kort, mot faktura eller via direktbetalning. Vi samarbetar med Klarna och använder deras tjänster som sker enkelt och säkert De håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade. Vid köp på faktura tillkommer en fakturaavgift på 39 kr exklusive moms och fakturan har en löptid på 14 dagar

Ångerrätt och Retur - Vi har ingen returrätt på profilerade varor så som tryckta eller broderade plagg så kontrollera din order noga innan du skickar den. Dessa produkter har blivit speciellt framtagna för ert önskemål, här gäller distans- och hemförsäljningslagens Kapitel 2, paragraf 5. För övriga varor gäller distansköplagen 14 dagar. Du betalar själv din returfrakt. Tänk på att varorna måste vara oanvända samt oförstörda.
Vi skickar alla kepsar i hårda kartonger för att de ska hålla formen och förväntar oss att returer skickas på samma sätt.

Avbeställning. Om du ångrar dig innan vi har hunnit påbörja din order går det bra att avbeställa din order. Kontakta oss omgående, din order är dock ej avbeställd förrän vi har bekräftat din avbeställning. Vi försöker påbörja varje order så snabbt som möjligt så även om din order ej är skickad så kan den vara tillverkad och därmed ej gå att avbeställa.

Återbetalningar - Vid eventuell återbetalning, överförs krediterat belopp till ditt bankkonto, personkonto eller bankgirokonto. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur.

Reklamation - Vid felaktiga ordrar eller defekta varor går det givetvis att reklamera ditt köp, vi tillämpar konsumentköplagens reklamationsrätt
Skulle varan vara skadad eller felexpedierad när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet.
Kontakta oss och ange ordernummer, kunduppgifter och orsak till reklamation. Har du möjlighet att ta ett foto och bifoga så underlättar det enormt.
Men vi vill ju att du ska vara nöjd med ditt köp. Vid giltigt returärende betalar vi returfrakten.

Sekretess, säkerhet och personuppgifter - När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Dock förbehåller vi oss rätten att exponera information kring produktionsmaterial vid nyttjande som referens i kommande projekt.
Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller raderas. Kontakta i så fall oss.

Leveransförsening - Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post eller telefon. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, då förbehåller vi oss rätten att friskriva oss från all ersättning samt kompensation till kund gällande leveransförseningar.

Ej avhämtade paket - En beställning är ett avtal mellan oss och våra kunder. Vid returer av paket som ej blivit avhämtade förbehåller vi oss rätten att debitera dig för våra omkostnader. Som för närvarande är 600 kr inkl. moms. Vi reserverar oss för eventuella prisförändringar när det gäller logistikombuds fraktkostnader och avgifter.

Sweden Brodyr Kalmar Textiltryckeri AB reserverar sig för eventuella tryckfel. All bildinformation skall ses som illustrationer, och kan ej heller garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet. Varors olika storlekar varierar bland producenter och vi kan inte garantera en exakt storlek efter angiven storleksparameter. För mer specifik information gällande storlekar, material och färger, kontakta oss så kommer vi att göra vårt yttersta för att tillmötesgå era önskemål.